Yamini Creative Commons License 2008.04.24 0 0 11316
Hm, ezt a pestot ti kóstoltátok már?

Én nagyon kevés kaját dobtam már ki (össz 2-t... a másik egy nagyon félresikerült indiai volt, valszeg odaégett a fűszer), de az egyik egy pestos tészta volt. Valami ajándékcsomagban volt kis Bertolli pesto szósz, a zöld fajta. Megcsináltam ahogy kellett, egyáltalán nem volt finom. Gondoltam akkor jöjjön a saját ízlés, fűszereztem rá kicsit, még mindig nem oldotta meg a gondot... Már tejfölt is tettem rá hogy enyhítse az ízét, úgy kezdett alakulni, de végül feladtam...
Aztán a múltkor találtam "instant" tészta pesto szószt, talán a kotányi jött elő ilyen fűszerkeverékkel. Az kifejezetten rossz nem volt, de elég volt egyszer.
Az egész olyan mintha darabos/darált szárított zöldségeket ennél, de hiába kapnak kedvességet nem áznak át, száraz darabosak maradnak:D

Szóval hadilábon állok ezzel a dologgal...
akkor már inkább a tejszínes kínai...:DDD (bár végül tökéletesen más lett a kaja:) )


Amúgy a ch nap miatt újabban sütögetek, amit öcsém marhára értékel. Kalóriában mondjuk nem a legjobb megoldás, bár vannak jó-jobb receptek:)
Volt már sajtos rúd, az mondjuk kalóriabomba a vajas tészta miatt, múltkor meg egy könnyű kakaós piskótát csináltam kevés cukorral, az én ízlésemnek tökéletes volt, többiek lekvározták.
Előzmény: MBibi (11314)