bacscat Creative Commons License 2008.04.26 0 0 11348
Sziasztok!
Jobbat tudok mint a délig gyümölcs evés...:) nem eszek délelőtt semmit, diéta során sem esett jól az evés délelőtt..Igaz 12 körül már lesegetem az órát, de addig semmi bajom sincs.
Anyukám vett almaecetet, azt szoktam inni napi 1-2 szer úgy hogy teszek bele 1-2 pötyit meg szódavizet. Almaecetből max egy evőkanállal szoktam , azt mondják hashajtó hatású de nem hajtott semmit viszont szerintem finom:)
.... ennyi a receptem 23 évesen ,ennyit tudok főzni:D büszkék lehettek rám:D Gondolhatod nekem mekkora jó ,hogy itt ilyen remek receptek vannak. Recept könyvet is csak anya vett nekem MIKULÁSRA a csomagomba:S az is a Horváth llona féle volt amiben zsírral van minden, nyugodtan lehetne a címe az hogy "hogyan legyen magas koleszerinem ".

Mbibi én azt mondanám neked hogy én nyugodtan edtem minden napon magas víztartalmú zöldséget és gyümölcsöt, így szerintem almát is ehetsz akár melyik napon.

Felvetettem a hastáncolás kérdését párom előtt...hát azt mondta hogy mivel én sem hallgattam rá hogy ne fogyózzak így nem jogos az hogy még extra igényeim is legyenek...:(...kárpótlásul vett nekem egy széles celluxot...:(((( érjem be ennyivel.Férfiak. ( Ha valaki nem értené miért kaptam a celluxot, azért hogy lássan hogy a szélesebb vastagabb dolgok mennyivel hasznosabbak a kicsi vékonynál...jhjajjj)
Előzmény: MBibi (11345)