MBibi Creative Commons License 2008.05.15 0 0 11507

Jó reggelt, szép napot nektek!!! (Yamini szerint én jövök, hát elkezdem :D)

A tegnapi napom könnyen ment, zsírégető tornával indítottam, aztán kb 10 szem meggybefőtt volt a reggelim, na érdekes módon ezt kibírtam, ebéd rizs mustáros flekken szaftjával, és vacsira újítottam ismét. -bár tudom, létezik ez vmi tócsni néven, de ez keményítőnapos verzió. Két krumplit és egy kis fej hagymát káposztareszelőn legyalultam, sóztam,  olasz fűszerkeverékkel megszórtam, vártam kicsit, hogy levet engedjen, és egy kanál étk. keményítővel megszórtam. Összekutyultam, és forró olajba kis lapos korongokat sütöttem ki. Spárgát vajban sütőben megsütöttem, és kechappal ezt a kettőt vacsiztam. Tök jó volt. A párom a mustáros flekkenje mellett csipegetett az enyémből is, hogy ez mennyire klassz kaja :D

 

Lassan én is mérlegelek, centiileg megint tuti jól állok, mert már leesik a farmer rólam, amit alig tudtam fél órára magamra gyömöszölni.

Ma tésztanap- pestos penne lesz az ebéd, vacsi meg szezámmagos leveles táska.

 

Na és beszéljünk a kedvencünkről :D Holnap ismét gyüminap. Esküszöm levadászok egy dinnyét, csak hogy megnyugtassam magam, bár az íze tuti nem az igazi még.

 

Más: Képzeljétek, idén építkezünk, és a telken lesz egy kis konyhakertem. A nagy gyümölcsmizéria rávezetett, hogy nekem kellllllll MÁLNABOKOR. Több forrást mozgósítottam, szerezzenek háztól tövet, a végeredmény az lett, hogy összesen 13 bokor lett elültetve, és mindegyszálig megfogta. Jövőre, ha terem, lehet, hogy egy egész fagyasztót pakolok tele málnával :D Viszlát 500 Ft-os mirelit málna :)) Ha akkor is gyüminapozunk jöhettek málnát enni!! (Addigra hátha lesz szamócám is)

 

Előzmény: Éva48 (11506)