Yamini Creative Commons License 2008.05.15 0 0 11510
Na mostmár biztos csak -10 kiló. De olyan jó volt ez a főttrizs. Büntetlenül. Beleforgatva a tegnapi maradék baconos-csirkemell fehérboros szaftjába ami a tepsi alján maradt kb 2 kanálnyi :D
Egy tányér salátával...

Az az igazság hogy dugig vagyok.

Nem lesz ma tócsni/lepcsánka. Ha hazaérek a zh-ról akkor megfőzöm a csicseriborsót és vége is a napnak :)

Juteszembe, próbáljátok ki, ha a bacon nem zavar.
Vagy jó vékonyra klopfolt karajszeletekkel, vagy csirkecicivel csináltam eddig.
Hús-szeletet lazán megszórom só-borssal, és jól megkenem mustárral (jófajta mustár, nem globus és társai!). Ráterítek egy szelet bacont, megfordítom a duót és a husi másik oldalát is só-bors-mustározom, majd feltekerem.

Sok kis tekercset tepsibe sorakoztattam, úgy hogy ne érjenek össze, hogy rá tudjon sülni a bacon, és kb 1.5 deci fehérbort aláöntöttem. (3 fél csirkemellből indult)

Már meleg sütőbe tettem, fólia alatt puhult 30 percet (de sztem 20 is elég lett volna neki), aztán hagytam fólia nélkül amíg meg nem pirult, meg kicsit elfőtt alóla a szaft.

Nagyon isteni:)
Krumplipüré kívánkozna hozzá...a család többi részének:)