civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 19

ez a sztori uygan Pécsett történt, de annyira tipikus Budapesten is, hogy ide is beírom!:

 

üzenet az autósoknak! terjesszétek, mert ez nem mehet így tovább!!

 

Meghalt a szerdán elgázolt húszhónapos kisgyerek Pécsett május 23. 07:45 ingyenes

Meghalt az a húszhónapos kisgyerek, akit szerdán, nagymamájával együtt gázolt el egy autós Pécsett. A sofőrt péntekre idézték be a rendőrségre - mondta Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-nek. A kisgyerek csütörtökön éjjel a kórházban vesztette életét - mondta a sajtóreferens pénteken. A gázoló 32 éves férfi szabadlábon védekezhet. A baleset Pécs kertvárosában történt. A nagymama éppen egy gyalogátkelőn tolta át babakocsiban ülő unokáját, amikor a személyautó elgázolta őket. A 67 éves asszony csütörtökön belehalt sérüléseibe. A személyautó vezetője ellen csütörtökön halálos közúti baleset okozása miatt indított eljárást a rendőrség.

 

MI KELL MÉG AHHOZ HOGY AZ SOK BÜDÖS PARASZT BUNKÓ AUTÓS, AKI NEM HAJLANDÓ BETARTANI A ZEBRÁKNÁL(SEM) A KRESZT, VÉGRE BERTSA!!!??? (tisztelet a kivételnek!) HÁNY EMBERNEK KELL MÉG MEGHALNIA EHHEZ HOGY EZEK SZEMÉTLÁDA AUTÓSOK (tisztelet a kivételnek!) FAJTA ÁLLATOK RENDET TANULJANAK??

 

JAVASLATOM:

-MINDEN ILYEN MOCSOKTÓL AZONNAL ELKOBOZNI AZ AUTÓT: ELÁRVEREZNI S AZ ÁRÁT A HALOTT CSALÁDJÁNAK UTALNI.

-A GYILKOS AUTÓST KÖZMUNKÁRA FOGNI, ÉS ANNYI ÉVEN ÁT DOLGOZTATNI, AMENNYI AZ ÁRVÁK VAGY MAGÁNYOSN MARADOTTAK BIZTOS MEGÉLHETÉSÉHEZ KELL, PERSZE FEGYHÁZBAN: S A BÉRÜKET IS AZ ÁLODZATOK ÖRÖKÖSEINEK UTALNÁM.

-PERSZE ÖRÖKRE ELVENNÉM A JOGSIJUKAT IS.

 

EZ SZERINTEM A MINIMUM ILYEN SZEMÉT MOCSOK ÁLLATNÁL, AKI NEM ADJA MEG A  ZEBRÁN AZ ELŐSBBSÉGET A GYALOGOSOKNAK!!
MÁR MESSZIRŐL LASSÍTANI KELLENE AZ AUTÓSOKNAK HA EGYÁLTALÁNA  ZEBRA KÖZELÉBEN A JÁRDÁN GYALOGOST LÁTNAK!!!! DE A TÖBBSÉG (tsiztelet a kivételnek!) MÉG RÁ IS NYOM A GÁZRA, "NEHOGYMÁ A GYALOGOS ÁTMENJEN ELŐTTE!"-FELKIÁLLTÁSSAL!  KI MEREM JELENTENI AZ ILYEN EMBER NEM JOBB MINT EGY KÖZÖNSÉGES GYILKOS!! NEM VALÓ A TÁRSADALOMBA! ROHADJON MEG EGY BÖRTÖNBEN ÖRÖKRE!!!

 

EGYSZER ÜTNÉ EL EGY ILYN AUTÓSNAk a hozzátartozóját a járdán így egy másik autós, rögtön átérezné, a súlyát a dolognak!!!