szateja Creative Commons License 2008.05.24 0 0 490

Sziasztok!

 

Szeretném a véleményeteket kérni.

A helyzet körülbelül nagyvonalakban a következő. kb. egy évvel ezelőtt nagyon komoly fejfájás mellett, rövid időn belül kétszer elvesztettem a látásomat kb. egy percre. A látás elvesztése mellett furcsa "ugráló" érzés volt  a szememben. Azóta a fejfájás sűrűn ismétlődött. Előfordult, hogy autóvezetés közben, nem tudtam felmérni a távolságot a kormány és a sebbeségváltó között. Vagyis nem tudtam megfogni egyiket sem, hanem előtte próbálkoztam. Az is előfordult hogy a  billenytűzeten, teljesen más betűket ütöttem be mint szerettem volna.

Ekkor a háziorvosom elküldött röngten vizsgálatra, ahol kiderítették, hogy kis oszteofitáim vannak a csigolyáim szélén, valamint, hogy a C4-C6 csigolyáim között lecsökkent a távolság.

Az elmúlt évben a problémák legtöbbször "csak" fejfájásra koncentrálódtak, legtöbbször, olyan erős lüktetéssel, hogy nem tudtam ettől normálisan funkciónálni.

Valamint néhanapján fájdogált a hátam.

kb. 2 hónappal ezelőtt a nyakam annyira fájt, hogy egész éjjel nem tudtam aludni, ezt újabb röntgenvizsgálat követte, mely ezúttal "csak" annyit mutatott ki, hogy 2 csigolyám khyphotikus állású. a 2 hónap alatt kezdetben csak estefelé fájt a hátam, nyakam, fejem, most viszont a fájdalom reggel óta folyamatosan jelen van, korlátozva ezzel a mozgásomat is.

Nyoómó fájdalmat érzek a tarkóm hátsü részén, folyamatosan, szemeim is lüktetnek néha úgy mint egy évvel ezelőtt.

Voltam neurológusnál is, aki azt mondta valószínűleg discopatia cerv, de még várok az MR vizsgálatra.

kérem osszátok meg velem a véleményeteket, mert a hátam már elviselhetetlen mértékben fáj:( hozzáteszem 24 éves vagyok.:(

köszönettel