QRadio Creative Commons License 2008.05.29 0 0 504
Üdvözlet kedves fórumozok!

Szeretném kérni a Ti véleményeteket és javaslataitokat a problémámról. Persze tudom, hogy láthatatlanba nehéz bármit is mondani, főleg mert nem vagytok orvosok, de hátha tudnátok mondani valamit, amire még esetleg nem gondoltam.
A problémám a következő: kb. 5 hónapja fejfájásaim vannak. Ezek a fájások majdnem minden nap, naponta többször jelentkeznek. Pillanatnyi, szúró fájdalmak a halántékomon. Főleg a bal oldalon érzem, de néha a jobb oldalon is. Más melléktünetek nem jelentkeznek, vérnyomásom is tökéletes. Minden napi tevékenységemben se zavar, de azért kicsit aggódok emiatt. Voltam vele több orvosnál is; vérvételen, szemészeten (szemüveges vagyok), fogászaton, ideggyógyászaton, koponya CT-n. Minden negatív lett, nem találtak semmit. Nem tudtak mondani semmit. Én is sokat olvasgattam már interneten/fórumokon, de nem találtam semmi olyan betegséget, vagy leírást, tapasztalatot, ami megegyezne az én tüneteimmel. Gondoltam megpróbálkozok itt is! Hátha...
Magamról annyit, hogy fiú vagyok, 23 éves. Egészségesen táplálkozok, évek óta sportolok, soha nem dohányoztam, nem ittam, nem drogoztam, nem kávéztam, még bulikba se járok, passzív dohányzás is kizárva... munkám irodai ülő munka.
Hát kb. ennyi lenne. Bocsi, ha kicsit hosszú lett. Szívesen fogadom Mindenki javaslatát, gondolatát, olvastam, hogy a fejfájás nagyon sokmindentől lehet, van akinek évtizedekbe telik, amíg rájön, hogy mi is okozhatja neki (rossz fog, stb.).

Köszönöm!