w.ullrichfun Creative Commons License 2008.06.18 0 0 996

Üdv.! :)

 Mivel a kézipoggyászban nem vihetsz folyadékot a gépre, be kell tenni a bőrönbe(ruhák, törölközők, stb. közé) - érkezés után kicsomagolandó, és étkezések előtt egy korty fertőtlenítőként ajánlatos adagolni :) Étkezések után az ai. keretében fogyasztható vodka, fügepálinka, v datolyalikőr tetszés szerint töményen, v koktélban, de ezek kevésbé erősek a "fertőtlenítéshez" , azért be lehet tőlük csípni.

 Búvárkodás sztem felejtő, a hotel környékén legalábbis csak homokos és sekély tengerrészek vannak, gyér élővilággal - bár néha a lábunk körül úszkáltak 20 cm körüli halak, látványosak csak a medúzák, de azt inkább vízibringából, kajakból, közeli élménynek nem ajánlom.

 Gyerek csatornák voltak, de nem magyarul, az csak a Duna tv, de nem is igen tévéztünk, arra ott nem érdemes időt pazarolni, majd meglátod :)

 Asszem 5X20 kg lehet a poggyász esetetekben, az azért nem kevés, sok meleg ruhát ne nagyon vigyetek, túl sok személyes holmi, játék sem nagyon kell, a hotel és a tengerparti programok, ill. kirándulások, vásárlások mellett nekünk semmi ilyesmire nem volt szükségünk.

 Hazafelé is ennyi a megengedett súly, úgyhogy vásárlást bekalkulálni, visszaindulásnál gond lehet a + súly kifizetése :)

Előzmény: herrbeno (994)