micus76 Creative Commons License 2008.07.12 0 0 1054
Szia!

Hát látom, már minden kérdésedre bőven kaptál választ.
Azért én is válaszolok . 5 éves a lányom, nagyon jól bírta az utazást. Mi Monastírba mentünk be megnéztünk mindent amit ajánlottak , nekünk nagyon teszett a mauzóleum és a ribat is. Az utóbbiból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a városra.
Monastírba 5 dínárért vittek be.
Sousse-ba csak rövid ideig voltunk a kalózhalyózás után.

Nekünk nem volt gond az ételekkel, ahogy az előttem szólók is leírták mindik volt mit enni, szerintem aki itt nem tud választani az sehol.Természetesen az ízek nem olyanok mint itthon, de pont ez a jó. A sültkrumplijuk isteni, talán azért mert olivaoljban sütik.
Nem tudom, hogy a 22 hónapos gyermeked miket eszik itthon, az én gyerekem nagyon válogatós alapjáratban. Mi vittünk itthonról neki "csokiskroasszánt" meg kekszet végszükség esetre, de csak a hazautazás napján kora reggel volt rá szükség.
Egyébként Monastírban van egy Monoprex nevű élelmiszer áruház ahol szinte minden van ami az itthoni Tescoban vagy Auchanban megtalálsz.


Mi nagyon jól éreztük magunkat, Nektek is nagyon jó nyararlást kívánok!!!


A szúnyogok miatt bocsi, de tényleg rengeteg volt mikor mi voltunk! Az ismerősömék 10.-én jöttek haza és eggyel sem találkoztak! Viszont nekünk nem volt sok medúzánk!



Előzmény: R.Bea (1027)