domokosz Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1085

Szia!

Az első nyaralásunk júliusban volt, majd háromszor kb. aug. közepétől, 11 ill. 12 naposak. A 12 naposra a legérdemesebb menni. Én még azután is maradtam volna.

A "tömeg" megoszlik. Zajlik az élet, mindenki vidám, zene, tánc, sport, kaja-pia, buli az egész. Nem véletlenül térünk vissza újra és újra. A kérdésedre, aug.20. mindig beleesett, amikor ott voltunk, jól esett, hogy megemlékeznek róla, sőt, aug. 15. az olaszok nemzeti ünnepe, arról is. A szálloda 1500 fős. Az emberek egy része fakultatív programon van, vagy a medencéknél, vagy a városok valamelyikében, vagy a tengerparton, vagy éppen az egyik bárban.

Korábbi években is sok képet raktunk fel, de a www.dinoclub.hu oldalon, fotópályázatokon is láthatod, mint Domokos család képei.

Nem volt soha semmi bajunk. Minden szálloda más, és óriási különbség van a "csillagok" között.

Mi az új szárny, családi szobái közül voltunk többször ugyanabba. Annyi séta kell a főépületig. Nekünk ez vált be.

Imádjuk a garantált forróságot, a szél általában fúj, ezért nem érzed annyinak, mint amennyi. Két évben is mértünk napernyő alatt mobillal 54 fokot, de semmi bajunk nem volt. Először személyesen tavaly találkoztunk medúzával, nem volt öröm, kicsit kellemetlen volt, de nem haltam bele. Persze annyira sokat, nem is a tengerben voltam, inkább a medencéknél, ahol zajlik az élet, buli van. Mi mindenben szeretünk részt venni, olyan igazi aktív pihenés.

Ha van kérdésed, kérdezzél.

Ha valaki friss élményekkel bír, várjuk izgalommal!

Üdv:

Andrea

Itt látható, hogy engem rendesen "elért" szegény medúza, aki amikor úsztam, nem is láttam, valószínű éppen rosszkor, rossz helyen voltam. Szóval másoknak nem volt ennyire csúnya, nem elrettentésként küldöm a képet. Friss hideg paradicsommal dörzsölgette be nekem Hamouda, ill. a hideg víz jó volt rá, és egy - két óra múlva elmúlt.

A kis müanyag pohárba így néz ki a "szegény állat", épp fogságban, szomorkodva.

Üdv:Andrea

Előzmény: R.Bea (1084)