wawabagus Creative Commons License 2008.08.05 0 0 554

Biztos, hogy nagy külömbségek vannak doki és doki között.

Nekem eddig 2 háziorvosom volt és mind a kettő tök normálsi volt és mindig íinkább elküldtek "feleselegesen" vizsgálatra, minthogy szartak a fejemre.

Igaz az egyik kb. 70 akárhány éves volt és kb. egy fél élet volt, míg kitöltött egy papírt és végig gondolta a dolgokat. De jóindulatú volt és aggódott a betegért.

A másik háziorvosom meg nagyon profi, csak tök messze van sajnos tőlem.

 

Azt az orvos, aki nem figyel fel vészjelekre az nem normális.

Meg, hogy úgy csinálni a dolgokat "hogy ne sértődjön meg". Basszus ő van teérted, nem fordítva. Nem az ő lelkivilága fontos, hanem a te egészséged.  

100%-ig biztos vagyok benne, hogy lehet normálisabb orvost találni.

A net sokmindenben segíthet neked. Nem tudom melyik kerletben laksz, de biztso utána lehet feresni forumokon...ki kit ajánl. Én tudok neked ajánlani nagyon jó dokit a XVII. kerületben. Egyébként úgy van, hogy a házi orvosodat te választod és nem kell a kerületedből lennie (én úgy tudom és nekem igy is van...én V. ker, de a doki a XVII.ben van). Praktikus közelit keresni, de ha nincs akkor szerintem jobb egy normálisat szervezni akár kicsit távolabbi helyről.

 

Ha nem segítőkész a doki akkor tényleg keress egy másikat. A te egészséged a fontos.

Úgy kell csinálni, hogy ha találtál egy jó dokit és ő hajlandó téged átvenni, akkor az "átírást paírok átküldését" már egy a doki maga intézi...

Neked nem kell magyarázkodnod a "sértődött dokinak"...

 

Itt te vagy a fontos.