klsderm Creative Commons License 2008.08.16 0 0 2076
Kedves Benyapipi!

Köszönöm a dicsérő szavait. A fő célom a Fórumokra való irogatással az, hogy ne vegyenek minden szőrtelenítő „szakembert”, gépet, eljárást egy kalap alá.

Külföldön némileg előrébb járnak a nagyenergiájú szőrtelenítéssel. Ha van lehetősége, akkor azt tanácsolom, hogy (még ha drágább is) ott végeztesse el.

1., Első lépésben szakemberrel (mindegy, hogy orvos vagy nővér vagy kozmetikus, csak aki már pár éve megnyugtatóan szőrtelenít) vizsgáltassa mag magát, hogy az Ön bőre-szőre hány alkalommal kapjon kezelést a kívánt eredmény eléréséhez. Ez sok mindentől függ, amiről rengeteget olvashat itt a Fórumon is, de a szám 4 alá nemigen megy és általában 12 kezelésnél megáll. Általában.

2., A lézer készülékek bizonyos körülmények között hatásosabbak, de ezekkel a kezelés is drágább. A villanófény pedig sokoldalúbb. A legjobb, ha olyan helyet keres, ahol mindkettővel (lézer és ipl) is dolgoznak, és van elegendő tapasztalat. Ne olyan helyet, ahol a bevásárolt készülékhez keresnek pácienst, hanem a páciens adottságainak megfelelően választanak, választhatnak gépet. Ez még ma Magyarországon csak nagyon kevés helyen teljesül.

3., Próbáljon valamilyen garanciát kapni a kezelés eredményének a teljesüléséhez.

4., Ne az árlista és az akciók alapján döntsön, mert ez később visszaüthet.

5., Csak az elvégzett munkáért fizessen, sohasem előre.

6., Beszéljen több olyan pácienssel, aki már azon a helyen szőrtelenített.

7., Ne siessen, bármilyen testrészt is szőrtelenít, szánjon a folyamatra legalább egy évet.

Kádárdr
Előzmény: benyapipi (2069)