Veggie1990 Creative Commons License 2008.09.07 0 0 3034
Sziasztok! :)

Batalla:

Bryan oldalán mp3-ban van, mindössze annyi a dolgod, hogy a gyorsítótáradból kibányászod és az "mpeg" kiterjesztést "mp3"-ra módosítod. Ha ez a megoldás nem szimpi, akkor itt egy link, amit majd egy sorba kell varázsolnod, aztán csak írd be egy letöltésvezérlőbe (vagy a böngésződ címsorába és enter, ekkor automatikusan elkezdi letölteni a hozzárendelt progi.). Én 2 letöltésvezérlővel is kipróbáltam, mindkettő hibát jelzett, viszont a fájl az átnevezés után tökéletes volt. Talán csak hamis riasztás volt, mert mpeg fájlt várt, de mp3-at kapott mpeg véggel. Egyébként ez egy 320 kbps-os mp3!! :))) A link:

http://www.bryanadams.com/php/player/stream.p
hp?song=429&getBA=1&OBT_fname=stream.mpeg

Lehet, hogy csak én vagyok (voltam) lemaradva, de Bryan kitette a Tonight We Have The Stars klipjét a kezdőlapjára, itt a link, ha valaki le akarja tölteni:

http://www.bryanadams.com/files/Flash/11Vide
o/video/1_tonightwehavethestars.flv&OBT_fna
me=1_tonightwehavethestars.flv

Skin tight? Újdonság Bryantől? :)))) Légyszi küldje el valaki, vagy adjon egy linket. :)))) Az e-mail címem az adatlapomon. Előre is köszi, köszi, köszi!!!! :)))



Ashimon:

Mennyire gondolod komolyan a dalküldést? Mert nekem van némi hiányosságom, amit sehol sem találtam, pedig már több, mint 1 éve keresem. Amire talán a legkíváncsibb vagyok, az a Hey baby. Meg még vagy 15 másik ritkaság. :) (Vagy nem is ritkaság, csak én vagyok élhetetlen :))) ) Link is jó, ha működik. Tudsz segíteni? Köszike! :)


BA honlapján találtam egy képet, ami ÁLLÍTÓLAG az idén készült Magyarországon. Vélemények? Az ominózus kép

Pár jó kép a honlapjáról: Kettő a Canadian Idolon készült, kettőn pedig "valami" Billel pózol. Amiből az egyiken pár pillanattal később talán még egy apróbb csók is elcsattant. :))))