kivancsikacsa Creative Commons License 2008.09.10 0 0 387

Sziasztok!

 

Én üzemeltetem a kivancsi.com oldalt. Lenne néhány hozzáfűzni valóm a dolgokhoz.

 

Először is úgy mondanám, hogy törvénytelen LEHET! Ugyanis attól függ, hogy hogyan használod!

Ha a másik fél bele egyezett abba, hogy te bele hallgass a környezetébe, akkor a törvénynek semmi köze hozzá!!!

Erre jó példa, hogy 9 hónapos tehessen még a lakáshitelünk után rohangásztam. Mivel én Budapesti lakos voltam, ezért Szegedről minden nyavalyáért Pestre kellett mennem. A párom a költözést csinálta, én a papírokat intézem. Hivatalról hivatalra jártam, ugye ott telefon lehalkít. Ő bármikor bele tudott hallgatni, hogy jól vagyok-e, egybe vagyok-e még a gyerekkel, vagy már valamelyik útközben eső kórházban fekszem. Ez engem is megnyugtatott!!!

 

Az sms továbbítót sem feltétlen a férjem telcsijére kell elhelyeznem. Vannak, akik két telefont kénytelenek használni. Egy a munka, egy a család. Amíg a hívásaidat átirányíthatod a szolgáltatódnál, addig az sms-re nincs megoldás. Hát itt volt.

 

Térjünk ki a törvényre. Mi a portált gyermekvédelmi eszközök kereskedelmére hoztuk létre. Nagyon jó ötletnek tartottuk ezeket a szoftvereket, hiszen ellenőrizhetővé vált a gyerek.

A törvény szerint ugye én felelek a gyermekemért, én írok alá helyette, stb. Viszont a gyerek személyiségi jogai miatt, nem tehetem meg, hogy hallgatom őt, mert írásos nyilatkozatot kell adnia, hogy abba ő bele egyezik. De ki is írja alá az írásos nyilatkozatot????????????????????????

 

Mondjuk, nekem aztán mondhatna bármilyen nyomorult törvény bármit, ha azon kapnám a gyereket, hogy kábítószerezik, piál, vagy stb. Nekem nem állna utamba sem Isten, sem ember, sem törvény azért, hogy a gyerekemet megmentsem. Sőt még köszönetet is mondhatna ez a nyomorult állam, mert megszabadítottam egy felesleges kiadástól. Ugyanis ő fizetné a kábítószerből való kikezelést.

 

A lényeg: Mi már nem áruljuk ezeket a szoftvereket, mert nem tisztázott a törvényi háttere, és nem szeretnénk kényszerpihenőre vonulni, de tudni kell, hogy Európai Uniós országokban, üzletben megvásárolható termékről beszélünk.

 

Íme néhány link, ahol megvásárolható:

http://www.spiare.com
 http://www.spyphone.as.ro
 http://www.eurospyshop.com
 http://www.endoacustica.com