Zitka Creative Commons License 2008.09.18 0 0 458

Pl. hogy a mélyhűtőben egyáltalán nem tömbösödik össze semmilyen zöldség. A húsok nem kapnak "gefrierbrand"-ot (nem száradnak ki a csomagolásban - ami a hagyományos mélyhűtőnél sajnos előfordult).

 

A normál részben lévő élelmiszerek dupla-tripla ideig frissek maradnak. Pl. a múltkor a nem no frostban is volt egy jégsalátám, meg az LG-ben is. Ez utóbbiban még 6-8 nap múlva is ropogós, friss volt a saláta, a Zanussiban meg már tök fonnyadt. És ez ugyanígy érvényes gyümölcsökre, más zöldségekre is. Mivel max. hetente 1x járok bevásárolni, nálunk ez fontos szempont. A darabolt (fóliázott) sajtok a régi hűtőben pár nap múlva már elkezdenek fehér penészt gyártani magukon. A no frostban még két hét múlva is olyanok, mint a vásárlás napján.

Előzmény: beat street (455)