Fabolous8 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 44808

Sziasztok!

 

Azért írok, mert partnereket keresünk egy új fociportál létrehozásához, majd működtetéséhez. A lényeg a következő: Létrehoztunk egy ingyenes online fogadóirodát, amelynek a teszt verzióját a foci EB alatt sikerrel kipróbáltuk és ennek a következő verzióját indítjuk a BL, illetve a Premier League őszi indulásával kb egyidőben.

 

www.focieb2008.net

 

A BL verziót sokkal komolyabbra tervezzük, ami azt jelenti, hogy pl. minden BL csapatnak saját oldala lesz a site-on belül, ahol a csapattal, valamint annak játékosaival kapcsolatos híreket fogjuk megjeleníteni. A terv szerint a csapatokkal kapcsolatos tartalom szerkesztését szeretnénk olyan rajongókra rábízni, akik már kipróbálták magukat ezen a területen, mondjuk azzal hogy saját rajongói oldalt üzemeltetnek.

 

Minden csapatnak egy szerkesztője lesz, akinek az a feladata, hogy a csapattal kapcsolatos híreket összeszedje és feltöltse, illetve saját elemzéseivel, véleményével színesítse az oldalak tartalmát. Mivel a Freebet (ez a fogadóiroda neve) látogatottsága elérheti akár a havi többszázezret, ezért a csapat szerkesztő egy komoly, felelőségteljes pozíció, amellyel hírnevet és a későbbiekben akár bevételt is szerezhetsz.

 

Amennyiben érdekelnek további részletek, erre az email címre válaszolj: csorogi@webimpex.hu