Lackfi001 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 28
Nos, figyeljetek.
Az, hogy az embernek vírusa van, nagyon soxor arra utal, h az illető, vagy a gépe pornót néz;)
Tehát aki nem akar vírurst, elösször is ne nézzen pornót....
De ha mégis akar, az sem baj, csak meg kell a megfelelő védelmi szoftvereket szerezni:D
De nem általánosítok, mondjuk azt, hogy mindenki cuki, és angyalka, nem kattint sehovase, ha egy pornóképet lát villogni. Ha így van, akkor is érdemes beszerezni ezeket a szoftvereket:
AVAST!: (link: http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html ) ehhez regisztrálni kell, de külömben minden napi frissítés ingyenes (regisztálás: http://75.125.223.66/eng/home-registration.php?PHPSESSID=04801314c859cda4d57be87c0d5af94c&lang=HUN )
Szerintem ez a legjobb igyenes program, jó még a NOD32, de az fizetős....
SPYWARE TERMINATOR: nagyon fontos. ez a program képes figyelni az egész winyódon bármilyen műveletet, és jelez. A böngészőn belül is figyeli, hogy melyik oldal tölt le a gépedre olyan cuccot, ami vírusos lehet. Ilyenkor az egész képernyő homályos, és megkérdezi, hogy akarod-e hogy blokkolja. Aki nem hülye, az blokkolja:)
Innen le lehet tölteni: link: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1908&k=12
Még azt is le akarom írni, hogy amikor ez fönn van a gépeden, be kell állítani, hogy szakértői módban védje a gépedet. Nem kell megilyedni, még a hülye is tudja kezelni, ha elolvassa, amit írok. (A szakértői mód beállítása egyszerű, a telepítésnél be lehet)
Tehát ha telepítessz bármit, a jobb alsó sarokban egy üzenet fog megjelenni, AZT MINDIG ENGEDNI KELL!!!!!!
Viszont, ha semmit se csinálsz, csak megnyitsz mondjuk egy programot, és akkor jön ki egy olyan, hogy BHO módosulás, 99%, hogy az vírus, tehát BLOKKOLNI KELL!!!
Nagyjából ennyit a vírusvédelemről, szerintem. Az én gépemen egy ilyen párosítás fut(avast!+spyware terminator) és a legkeményebb vírustámadásokat is el tudtam hárítani. Üdv minden kedves olvasónak: Lackfi001:)))