czzs Creative Commons License 2008.12.01 0 0 21157
Megkerestem. Ebben benne van minden (kiemelések tőlem), jól el lehet vitatkozni rajta, aki akar.
Még egy tanulságot le tudok vonni: hűségidőt csak az vállaljon, aki bele tud nyugodni ilyen dolgokba.

1.5 Az Általános Szerződési Feltételek módosítása

Az Előfizető az Általános Szerződési Feltételek elfogadásakor egyben tudomásul veszi, hogy annak rendelkezéseit a Szolgáltató, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben és módon (különösen: 1.1.9 és 2.2.4 pontok), illetve a körülményekben bekövetkezett lényeges változás esetén, továbbá jogszabályváltozásra vagy hatósági döntésre tekintettel egészben vagy részben egyoldalúan módosíthatja. Amennyiben a Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket módosítja, azt a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak megküldi, és az Előfizetővel közli, külön felhívva a figyelmet arra, hogy a módosítás az Előfizető jogait és kötelezettségeit is érinti.

A módosításról annak hatályba lépése előtt 30 (harminc) nappal a Szolgáltató ügyfeleit (az értesítendő Előfizetők körétől függően) országos vagy megyei lapban legalább két alkalommal feladott közlemény útján, a módosításnak a Szolgáltató ügyfélszolgálatán történő egyidejű közzétételével tájékoztatja, vagy írásban, elektronikus levélben, illetve egyéb elektronikus hírközlés útján értesíti.

Az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására. Az Általános Szerződési Feltételek módosítása elfogadásának minősül, ha az Előfizető ráutaló magatartásával a Szolgáltatást továbbra is igénybe veszi.

Amennyiben a módosítás az Előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az Előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel azonban az Előfizető az Előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartam alatt igénybe veszi és az előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.