viktor- Creative Commons License 2008.12.07 0 0 21181
Ami a legviccesebb az egészben, hogy lökik a nagy dumát arról, hogy ez az egész átállás a többség érdekét szolgálja a mocsok kisebbséggel szemben, miközben a változások óta nem hogy javult volna a helyzet, hanem kifejezetten rosszabb lett, ahogy Te is írod. A streamek esetében katasztrófa egyszerűen 9/10-ed részben a helyzet az utóbbi időben, és sokszor a weboldalak is érezhetően lassabban töltődnek be, mint korábban. Lekorlátozva 100%, hogy nem vagyok, egyrészt közel sem volt akkora forgalmam ebben az aktuális számlázási ciklusban, hogy felmerülhessen, másrészt annál azért gyorsabb a szolgáltatás, de a változás előtti helyzethez képest érezhetően lassabb.

Nekem februárban jár le az 1 év... Mondanom sem kell, hogy ezzel a céggel soha többé, semmilyen formában, sem net, sem pedig telefon kapcsán nem kívánok szerződni.

A másik "vicc", hogy arra hivatkoznak, megjelentették a változásokat két országos napilapban. Na ez az igazi gigalol kategória. Ha nem nézek be ebbe a topikba néhány napja, akkor a mai napig sem tudom, hogy mi van. Talán egy szájbalökött sms-t küldhettek volna mindenkinek, abba talán még nem rokkantak volna bele anyagilag.
Előzmény: Nr.121212 (21180)