viktor- Creative Commons License 2008.12.13 0 0 21208
Ne haragudj, de egyáltalán nincs igazad. Tételesen felsorolta a Voda, hogy melyik videómegosztók és más egyéb, felhasználók által gyakran felkeresett nagy adatforgalmú és népszerű internetes szolgáltatások nem tartoznak az extrém használat fogalmába. Külön kiemelték például a nagy néphülyítésük közepette, hogy: "Időnként online televíziós adásokat néznél a számítógépeden? Nyugodtan megteheted. Online rádiókat hallgatnál? ...)

Én elhiszem, hogy valahol az apróbetűs részben voltak olyan kikötések, amelyek most lehetővé teszik nekik, hogy azt csinálják, amit, de ez akkor is minimum gusztustalan és gyomorforgató szemétség a Voda részéről, és igen, ki kell mondani, hogy átbasztak "x" tízezer embert, mint szart a palánkon.

És megint csak ne haragudj, de aki ilyen szövegek (lásd konkrét meghatározása az extrém használatnak) után egyoldalúan szerződést módosít (feltételezve, hogy jogilag persze megtehette), azt a szolgáltatót ne próbáljuk már meg megvédeni. Írhatod, hogy nem ezt teszed, de tökéletesen ilyen kicsengése van a hozzászólásodnak.

És persze igen, megteheted, hogy online tévét nézz, és ettől még korlátlan lesz az interneted (gigamegalol), írja erre a Voda, ha rákérdezel az ügyfélszolgálatuknál. De hogy ez mennyire egy álszent és gyomorforgató hozzáállás... Megteheted persze, csak néhány órányi online tévézés után úgy lekorlátoznak, hogy nem hogy tévét nem fogsz nézni, de még a böngészés is kínszenvedés lesz onnantól. De ők csak azt hajtogatják, hogy ettől még korlátlan a net. Na ja. Az meg, hogy mit hazudoztak össze, az mit számít...
Előzmény: czzs (21196)