czzs Creative Commons License 2008.12.17 0 0 21254
Lassíthatják vagy lassítják is?
Elvilag "lassíthatják" (hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt nem tudjuk), és 10 GB-ig csak csúcsidőben (ami kb. 18-22 óra, ha jól emlékszem).

Az lentebb emlegetett szotfver kiír mindendéle sebességeket, de gyakorlatilag tizedmásodpercenként változik.
Ne keverd össze a technikailag lehetséges maximális (7,2 Mb/s) és a tényleges sebességet (ami átlagosan 1-2, esetleg 3 Mb/s szokott lenni).
A lassítás azt jelenti, hogy 150 kb/s lesz a maximális sebesség, ami egyébként a szerződésben garantált minimális sebesség is egyben.

A Netvibesos kérdésre tud valaki választ?
Megnyitottam a www.netvibes.com-ot (ugye erről van szó?), és figyeltem az adatforgalmat: 300 kB-ot töltött le mindössze. Egy-egy youtube videó is max. 10-20 MB.

A fél GB forgalmadnak valami komoly oka kell legyen. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de amikor én elkövettem azt a hibát, hogy Windows alatt próbáltam használni a netet, akkor hamarosan arra lettem figyelmes, hogy szinte folyamatos ki-bemenő adatforgalmam van, akkor is, ha nem csinálok semmit. Kiderült, hogy bekaptam egy szép vírust...

Ui: annak idején én úgy tanultam, hogy a bitet kis b-vel, a byte-ot nagy B-vel jelöljük. Jó lenne ezt ma is következetesen alkalmazni, mert egyébként nagyon félreérthető tud lenni.
Előzmény: Tündi2003 (21253)