Tündi2003 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 21265

És még valami: az adatforgalmi korlátos 5G csomag ugyanannyiba kerül, mint az "internet szabadon", a 10G kétszer annyiba (plusz a túllépési díj, ha nem vigyázol). És ezek árak a többi szolgáltatónál is hasonló nagyságrendűek.
Valami nagyon feltűnő értékaránytalanság van itt, szerintem egyértelműen az "internet szabadon" javára, még a lassítással együtt is!

 

 

Én is azért rendeltem Szabadon-t, mert az 5GB-s 5000, a korlátlan meg 6000. Fogalmam sincs mennyit netezek adatforgalmi szempontból általában. A munkahelyen ingyen van, korlátozás nélkül, a netcaféban meg órára fizettem, nem forgalomra, és ott kb. 8000 ft-ot fizettem előrefizetett bérlettel. Ezért elvileg nekem a mobilinternet olcsóbb, mint a netcafé.

Meglepett, hogy a "normál netezés"-re, amit a munkahelyen, meg netcaféban is csináltam,  egy nap alatt elment fél giga.

 

Amúgy a Vodánál megpróbáltak rábeszélni az kártyafeltöltősre. Na, ott milyen árak vannak!!!! Ha jól mlékszem 10GB már 20000 ft!!!! Hülyék ezek???

 

Nagyon kíváncsi leszek erre a lassításra, ha lesz. A Voda oldalán megnéztem a tesztet, (amiben egy virágnak a képét lehet letölteni különböző sebességgel), és hát a Gprs-nél kinőtt a szakállam, pedig nem is vártam meg végig. A szöveg nyilván hamarabb bejön, talán, de én jellemzően képes oldalakat nézek.

 

Amúgy a torrentezők mi a halált csinálnak annyi filmmel és zenével?

Előzmény: czzs (21262)