czzs Creative Commons License 2008.12.18 0 0 21286
Szóval tök mindegy, hogy mi van az aszf-ben.
Tévedsz. Inkább az a nagy büdös valóság, hogy tök mindegy, hogy mi van a reklámban. A reklám lehet megtévesztő, ezért támadható, de csak mint reklám. Amint szerződést kötöttél, onnan nem a reklám szabályozza a jogaidat, hanem a szerződésed, és az ÁSZF.

- vegye vissza jogkövetkezmények nélkül a vodafone a szerződését
Ebben lehet igazság. De ha gonoszkodni akarnék, úgyis megközelíthető a kérdés, hogy adjon lehetőséged korlátos tarifacsomagot választani, ha már úgyis korlátoz. Azzal meg ugye nem jársz jobban, sőt... (!)

- biztosítson a forgalmi viszonyoktól függően mindig maximális sebességet.
Bizonyos megközelítés szerintem éppen ezt teszi.

- prioritásos korlátozást építsen ki
Ebben Meister kolléga a szakértő, valószínűleg nagy karrier áll előtte a Vodafone-nál :-)

- gyengébb szolgáltatás, olcsóbb díj
L. tarifacsomagváltás lehetősége fentebb.

Hát nem az ember, az ÜGYFÉL elégedetttség lenne a legfontosabb ?
Éppen ez az! Csakhogy a szolgálató nézőpontjából nem "néhány hőbörgő ügyfél", hanem "minden ügyfél" a legfontosabb. Ezért kell tenni az ellen, ha valaki egy korlátlan lehetőséggel úgy visszaél, hogy ezzel mások számára még a normális használatot is veszélyezteti.

Én úgy gondolom, hogy a torrent, dc+ stb az továbbra se kapjon létjogosultságot,
Én meg úgy gondolom, hogy az ugyanúgy hozzátartozik az internetezéshez, mint bármi más. Kinek erre, kinek arra van szüksége. Számomra az is egyfajta korlátozás, mint ahogy a sebességcsökkentés is.

Ekkor már lesz olyan híre hogy ami a vodafonnál is megtörtént "nem számítottunk ilyen sok megrendelőre" szóval itt előjöjjön, hogy nem számítottunk ilyen sok elégedetlen ügyfélre.
Tudomásul kell venni, hogy ez nem egy kiforrott, hanem egy fejlődésben lévő technológia. Akkor tud fejlődni, ha van kellő számú ügyfél, aki miatt érdemes fejleszteni. De a fejlesztés alatt a kellő számú ügyfél számára korlátos erőforrások állnak rendelkezésre. Ördögi kör...
Az nem várható el egyetlen szolgáltatótól sem, hogy hatalmas befektetéssel kiépítsen egy országos hálózatot, de ezalatt azt ne használja a lehető legnagyobb kihasználtságon.
Szerintem inkább örülnünk kellene neki, hogy ez a technológia ilyen tempóban fejlődik...
Előzmény: HOH0 (21284)