Imimet Creative Commons License 2008.12.19 0 0 1019
A Caesar-os szinkronos Funes filmek is csúsznak megint vagy 5 hónapot.

Ez csomag jött volna ki, az igéretek szerint minden film szinkronnal:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9805&VID=066-868783234-43372503917893240
(A nagy átverés, Az ügyefogyott, Egy kis kiruccanás, Nicsak, ki tetovál?!, A fösvény)
De a fórumon ezt írta nemrég a kiadó:

Kedves Mindenki, de főleg díszdobozra Várók!

Ahogy korábban is írtuk, az xpress fórumának közössége az első, ahol megjelenik a diszdobozainkkal kapcsolatos hír.

A korábban részletezett okok (gyenge minőségű leszállított dobozok, HR-problémák, szinkronok beszerzésének nehézségei) miatt sajnos a díszdobozok nem a karácsonyi szezonra fognak megjelenni, hanem jövő év februárjától folyamatosan. A döntésben az is szerepet játszott, hogy a különleges kiadású dobozok iránt most így a karácsonyi forgatagban az általunk vártnál jóval kisebb érdeklődés mutatkozott az internetes partnereinknél. (Amennyiben csak ez az egy, számunkra negatív tényező lett volna, attól még kihoztuk volna most a dobozokat.) Ezen különleges kiadású dobozok február közepétől kezdődően folyamatosan jelennek majd meg. Az 1000%-os időpontokat január első napjaiban fogjuk jelezni.

Mea culpa, mea maxima culpa.

Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy bármelyik egylemezes DVD-kiadványunkat a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére. Ezen DVD-lemezhez többféle módon is hozzájuthat az illető. Vagy az igényt jelzi az xpress felé, vagy a megrendelését fenntartva jelzi ezt felénk mailben. Az 1 Ft-os filmet mindenki automatikusan megkapja, aki fenntartja megrendelését (a december 8-án éjfélig leadott díszdoboz-megrendelésekre vonatkozik ezen ajánlatunk).

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a napokban az egyik médiaszakáruház-láncban (az Xpress-hez való lojalitásunk miatt nem írom le a lánc nevét és az árat, de mailre szívesen válaszolunk) megjelent a (normál műanyag tokos) két Bridget Jones -film és az Igazából szerelem egy papírgyűjtőben. (A filmek szinkronos változatairól van természetesen szó. Egyébként ezt az összecsomagolt akciót az xpress-nek is felajánlottuk, eddig még nem szerettek volna vele élni.)