conticat Creative Commons License 2009.01.08 0 0 2295

 

Szia MGX1!

 

Nem tudom megkaptad-e a telefonszámomat, de bizom benne , hogy igen.  Van esetleg valami ötleted, tanácsod a problémámmal kapcsolatban?  Tegnap ismét alakitott a falfűtésem : emelet hőguta, földszint még csak nem is melegedett. Úgyhogy másfél órás üzemelés után le kellett zárnom a fűtést , mert fönt nem lehetett kibirni. Reggel ugyanez történt, én 19 fokra ébredtem, a lányom 30-ra. Ez eddig azért nem volt.  Gondolom egy emeleti termosztát a fenti meleget megoldja, de mi oldja meg a lenti hideget ? Na és a gázszámlát. Azt sem értem, hogy ha a kazán kijelzője 50 fokos fűtővizet mutat , akkor hogy lehet, hogy a tőle kb. egy méterre lévő, falfűtés előmenő csövére szerelt hőmérő már csak 40 fokot? Ilyen rövid úton ennyit hülhet a viz?

Lehet, hogy ezek a kérdések csak az én női fejemnek nem egyértelműek, de néha már bánom ezt az egész konstrukciót. Ráadásul ebben a hónapban bőven átugrom az 500 m3-es fogyasztást.

 

Előre is köszönöm ha van valami tanácsod. Tudom persze, hogy a kivitelezőt kellene kihivni, de már számtalanszor kihivtam, én érzem magam hülyének.

 

Köszi

 

Conticat

Előzmény: MGX1 (2276)