aztmondtam Creative Commons License 2009.01.15 0 0 142
Halló! Hát igen, mindenhol ilyen a helyzet... kivétel a németek,mert ott 10-en dolgoznak,és biztonsági őrük is van és havonta még a munka mellett mosolyognak is 300ezer Ft-ért... Egyébként én is szeretem azt amit csinálok,de azért a bőr lenyúzásnak, hülyének nézem a másikat,kihasználásnak, is van egy felső határa! Az egésszel csak annyi a baj, hogy: van ez a fórum ide aztán boldog boldogtalan írhat amit akar,amit érez,csak semmi következménye nincs,rajtunk kívül kib****tul senkit nem érdekel ... mert, hogy minden nálunk csattan, mi vagyunk az utolsók akikhez elér minden és mindenhez vágjál jópofát.

Legyen feltöltve az üzlet, kevés létszám,jó órateljesítmény stb.. és azt meg sem kérdezi, hogy tudod megoldani (te marha pihentél, vagy pihenő nélkül dolgozol, esetleg elfáradtál-e) egész egyszerűen őt az érdekli, hogy minden kész legyen és jól menjen. Ja és ha épp valamire kér, hogy szabadidőben így meg úgy, ez meg az, és te nem érsz rá, még ő van megsértődve.

Igen, mi vagyunk a hülyék, hogy csináljuk, de valljuk be őszintén kénytelenek vagyunk, mert ha körülnézünk, semmi más nincs és ezzel az "okosok" is tisztában vannak és kurv*ra kihasználják.. Csak ők is belegondolhatnának abba, hogy nélkülünk ez az egész nem működne! Igen mindig a csapat munkáról hallgatunk, meg a kollektíváról és tulajdonképpen ez addig működik (nem mindenhol) míg üzleten belül segítesz a másiknak, mert tekintettel vagy rá, nem akarod cserben hagyni (emberiesség) és rájössz arra, hogy a cég ezt nem köszöni meg, mert minél nagyobb áldozatot hozol, annál jobban fog hajtani, és még többet követelni.

Sok-sok emberben, mint jelenlegi dolgozókban, vásárlókban, hozzátartózókban ez az egész helyzet rossz szájízt kelt, mindenki látja mi megy, esetleg valahol családokat is szét robbant......és ez még lehet sokáig így fog menni és semmi nem változik majd(esetleg a dolgozói arcok), pedig lehet jobban járnának ők is ha csak jót lehetne mondani róluk és pozitív hatásokkal az ember boldogan dolgozna, és még jól is működne ez az egész!