klsderm Creative Commons License 2009.01.18 0 0 2167
Kedves Szasema!

„Konkrét problémát” ír, de kevés adatot ad meg. Ahogy a leveléből következtetek, valószínű fiatalember hát szőrtelenítéséről van szó.
Férfiaknak általában 8-10 kezelésre vállalom el a törzsszőrtelenítést 90%-os garanciával. De a legtöbbjüknél nem ez a cél! Igazából alig van páciensem, aki ezt a kezelési számot elérte volna, ugyanis már 3-4 kezelés után a szőrzet látványosan megkevesbedik és életszerűen nő vissza. A férfi mellkas, hát szőrtelenítésnél sajnos tudni kell, hogy ahogy a fejtetőn a hajzat fokozatosan ritkul, úgy aktiválódnak újabb és újabb szőrbimbók (divatosan mondva őssejtek), és lesz a törzs egyre szőrösebb. Ebből következik, hogy míg egy női lábszár szőrtelenítésnél a sikeres kúra (4-6 kezelés) után 5-10 évente csak egyszer (vagy egyszer sem), ha kell újból egy fenntartó kezelés, addig a férfi törzsnél biztos, hogy kell egy kezelés. Egy bajusz, áll szőrtelenítésnél pedig a szőrmentesség a cél, és itt évente, kétévente kell egy-egy fenntartó kezelés.
Kérdésére válaszolva, egy lábszár, egy törzsszőrtelenítésnél nem kell szigorúan venni a kezelési leiratot, jöhet úgy, ahogy Ön is írta 2-3 havonta. Van hölgy páciensem, aki most már a harmadik éve jön minden májusban egy lábszárkezelésre. Nem érdekli a garancia, így van pénze a kezelésre, és a dolog szépen működik nála.

És mi van a napozással, a nyárral?

Kádárdr
Előzmény: Szasema (2166)