ZZZZZia Creative Commons License 2009.01.31 0 0 47

Nálunk ma nagy ijedtség volt... elkezdte púpozni a hátát és ahogy végigsimítottam a hátán egyszer nyüsszentett is... ja és nem ugrott fel a lábunkra amit állandóan csinál (tudom nem szabad de nem tudjuk megakadályozni) a lába jó, nem bénult le, de nagyon megijedtem elrohantunk vele a Juhász klinikára. Megröntgenezték, amúgy ott már teljesen jól volt. Azt mondták amúgy hogy a röntgen sajnos nem mutatja ki hogy a porc milyen állapotban van. Arra jó volt hogy megállapították az egyik csigolyája meszesedik ami magában hordozza azt hogy egy rossz mozdulat és lebénulhat ő is.:(((de az is lehet hogy évekig minden OK lesz max néha lesznek fájdalmai olyankor adjam ezt a gyógyszert azt mondták. Megnyugtatgattak hogy sok kutyánál van ez és nem lehet tökéletes az élet...

Nem kívánom senkinek ezt az egészet amit éreztem ma...

Kaptunk Rinatiolt ami fájdalom és gyulladáscsökkentő és egy 2 hónapos zöldkagyló kúrát ami javítja a porc állapotát vagyis rugalmasan tartja.

Ebben az egészben az a rossz hogy nem tudom mit hoz a holnap...akár az is lehet hogy egyik nap nem áll fel, nem tudom hogyan van ez hogy ez most elmúlik slussz passz vagy itt már elindul egy folyamat.

 

Puhamoha köszi az akupuktúrát azt hiszem megkeresem őket. Mennyibe kerül a kezelés? és még annyit akartam kérdezni hogy mennyi volt a műtét? természetesen nem számít a pénz de jó lenne felkészülni... a mai röntgen+ a gyógyszerek 16 ezer volt:((mondjuk ebből gondolom ez a porcerősítő volt drága mert boltban is 5-6 ezerért láttam.

 

Irjatok légyszíves..

Előzmény: puhamoha (46)