dattis__ Creative Commons License 2009.02.01 0 0 494
Sziasztok,

Egy olyan kérdésben kérném a segítségeteket, hogy szeretnék egy hűtőszekrényt venni, viszont az az egyetlen bajom, hogy olyan szempont alapján ami nekem kellene, nem igazán találtam.
Egy olyan hűtő kellene nekem, ami mellett lehet aludni, egy majdnem fullosan csendes. Nem rég költöztem a saját lakásomba, egy kis picike lakásba, egyterű, egyszobás. És ugyan vettem hűtőszekrényt korábban, amit legalább 2 hónapig kerestem, egy Whirlpool mittudom én milyen gyártmány, de olyan szinten hangos, hogy aludni nem lehet mellette. Ugyan átmenetileg megoldottam a problémát úgy, hogy a bejárathoz ki van víve, de sajnos így nem az igazi, mert a konyhába eleve beleterveztem egy hűtőt, és most össze vissza van minden a hűtő miatt. Extra halk, 38 decibel a hűtő, valóban nem hangos, csak az Izo bhután gázos kompresszor miatt nyikorog, kerreg, minden szart csinál. Nappal ugyan nem probléma nyilván, de éjszaka gázos, és sajnos hiába, csak akkor derült ki amikor már megvettem. Utólag mindig akárhova megyek ahol adnak el hűtőket mindig megkérdezem, hogy van-e olyan hűtőjük, ami mellett lehet aludni, és nincs hangja. De mintha senki nem akarna ilyen hűtőt, nem tud senki semmit. Természetesen a nyokorgás az nem mechanikai eredetű, ki is hívtam a szakszervízt, hogy szerintem szar a hűtő, de megnyugtattak, hogy semmi baja a hűtőnek.
Tudom hogy létezik ilyen hűtő, ami nekem kéne, nyáron amikor elmegyünk pár helyre, valami kis egyszobás szálloda apartmanba, ott is szinte zajtalan hűtők vannak. Gondolom minden csak ár kérdése, több 100ezret nyilván nem akarok kiadni egy új hűtőért, de hátha nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen gondjai vannak.

köszi a helpet
Attila