VéPeti Creative Commons License 2009.02.09 0 0 34
Üdv mindenkinek!

Na akkor az egy hetes tapasztalat a kínai csodával:

a golfból kiszereltem, mert végre megkaptam az eost (tudom, miért nem vettem bele 510-et. :) Hát erre a kütyüre azt a pénzt sajnálom, ennyi...)
Átszerelés az eosba. Most már elég volt 15 perc :)
Multikormányról a can-buszon a következőket lehet állítani:
- hangerő
- némítógomb
- mp3-nál, filmnél track, rádiónál csatorna előre-hátra.
- radio/nav/sd/aux/tolatókam és a többi menü körbepörgetése

egy hátránya azért van, mivel az rcd310 nem csak olvas a can-buszról, hanem ír is rá, ezért a rádiók nevei a multikijelzőn megjelennek. A kínai csak olvas a can-buszról, magyarán csak a gombnyomásokat érti, vissza nem ad infót az autónak.

Rádió hangminősége messze jobb mint a golf rcd300 -asáé. Igaz az eosban alapból 8 hangszóró van. Ami még plusz, hogy én az rcd-ben nem találtam dx / local kiválasztási lehetőséget, magyarán az sokkal kevesebb adót "látott".

Összegezve nem azt mondom, hogy ez a made in dzsunka cucc megváltja a világot, de ár érték arányban nem rossz.

Na és ha mindenképpen igót akarsz használni, akkor a gyári cuccokat felejtsd el, marad a kínai csoda. Amúgy igo8 fut rajta, és ha a pda-dból kivennéd az sd kártyát csak a data.zip -be kell bemásolni az ehhez a felbontáshoz tartozó fileokat (különben csak 320x240-ben fut), és a sys.txt egy sorát kell megeditálni, és fut mint a kisangyal. Gondolom a térképfrissítés is olcsóbb mint az rns-ben. Az új térképen már rajta van a csáknorrisz híd is, meg a legújabb útszakaszok.
Na, hirtelen ennyi. Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.

P.

Előzmény: tzoly (31)