Switcher Creative Commons License 2009.02.14 0 0 285

Én csak anyit hallottam, hogy pénteken (tegnap) leszáll a gépük és azonnal boltokba mennek ellenőrizni. Tehát gondolom német "illetékesek".

Igazat adok abban is, hogy sok olyan dologba is beleszólnak a tv-k, amibe nincsenenek benne napi szinten és ebből adódnak a bajok, sok esetben.

Úgy gondolom megvannak azok a feladatok, amiket a tv-knek el kell látni és toppon kell benne lenniük és vannak olyan dolgok, feladatok, amikben szerintem nyugodtan szabad kezet lehet adni az üv-nek (főleg ha már régóta vezeti a boltot), mert ő ismeri a bolt napi dolgait. Persze az nem baj, ha kikéri az a tv. véleményét, vagy akár együtt döntenek vmiben, de az már nem jó, ha a felsőbb hatalom laikus létére rá erőlteti az akaratát a boltra.(Pl. akkor is le kell rendelned 10# vmiből, ha neked akciósan is csak 3# fogy el. A többivel mi lesz? El nem viszik tőled, csak lejár vagy a selejted nő tőle. Tudom ez csak egy apró példa, de mindennapos eset. Gondolom más üzletben is előfordult már ilyesmi.....) Ezt hívják csapatmunkának. Mert tetszik vagy nem de a saját tv-nkel is egy csapatot kell alkotnunk! Legalábbis erre kell törekedni!

Előzmény: kacsacomb (284)