Pandus Creative Commons License 2009.02.26 0 0 2880

újabb hír:

 

Germanwings: mediterrán célállomások Ferihegyről

A Germanwings március 29-én életbe lépő nyári menetrendjében népszerű nyári célállomásokat kínál Ferihegyről. A légitársaság gördülékeny átszállást biztosító, ún. smart connect szolgáltatása segítségével ugyanis - többek között - már Marseille-be és Palma de Mallorcára is el lehet jutni Budapestről.

A 2007-ben bevezetett, smart connect elnevezésű termékkel a Germanwings az európai diszkont légitársaságok között elsőként kínált utasainak transzfer összeköttetést. A smart connect használata igen egyszerű: az utasok a www.germanwings.com honlapon ugyanúgy választják ki átszállással egybekötött ("One-Stop“) járatukat, mintha közvetlen ("Non-Stop“) járattal utaznának, ugyanakkor a két útvonal költségét egyszeri fizetéssel egyenlítik ki.

Az utasoknak az első és második járatra is be kell csekkolniuk, de az átszállást megkönnyítik a kiemelt eljárást biztosító check-in pultok, amelyek mindössze néhány méterre találhatók az átszálló utasok poggyászfelvételének helyszínétől. A Germanwings Budapestről Marseille-be 2009. március 31. és október 24. között, Palma de Mallorcára pedig április 4. és október 24. között kínál smart connect járatokat a magyar utazóközönségnek.