pberencz Creative Commons License 2009.03.09 0 0 81

Szia!

 

Egyrészt az elszálló árfolyam is beleszólt a döntésbe, de inkább az a gond vele, hogy a kutyának sem kellett, pedig ultrajó ára volt.

 

Itt is volt például olyan kolléga, aki inkább kifizetett 40ezerrel többet egy másik (szintén kínában gyártott) típusért, amiből még például az analóg tv adások vételére alkalmas tuner is hiányzik...

Jelzem, nincs ezzel semmi problémám, mindenkinek szíve-joga arra költeni a pénzét, amire csak jónak látja!

 

Jellemzően az én készülékeim nehezebben mentek el, mint, ahogy én azt gondoltam, pedig árban senki sem tudott versenyképesebbet mondani. Ha pedig ennyiért sem vitték, mint a cukrot, akkor drágábban beszerezhetővel minek szenvedjek? Ez a rövid lényege a dolognak.

 

Érdekességként: A Fáy utcában megjelet egy Zenec bemutatóállvány.... Amellett, hogy szánalmas a 238. fénymásolatról készített fénymásolt és kissé gyűrött szórólap/leírás/használati, még az ára is bombasztikus... Valami gagyi régebbi verzióért, amiben NINCS navigáció, csak egy külső kártyaolvasó doboz csatlakoztatásával (nem túl kompakt), és tv tuner sem (semmilyen, de az is csatlakoztatható hozzá, szintén "olcsón"), mindössze "300 körül"-i összeget mernek kérni. Konkrét árlistát, vagy árat nem kaptam...

 

A dolog pikantériája, hogy ebből az ócskaságból is többet adnak el szerintem, mint én a nagyságrendekkel jobb készülékből, kevesebb, mint féláron. És attól tartok, hogy ez nem marketing kérdése, hanem inkább emberi butaság.  8)

 

Úgyhogy egyelőre maradok a gyári megoldásoknál.

 

P.

Előzmény: Varshi (80)