1986.04. Creative Commons License 2009.04.04 0 0 8647
Itt van.
itt van
Azt mivel magyarázod, hogy felraktam a NOD32-t, és 5 perc alatt 25%-ot ért el? Csak kiírt valamit, amitől megijedtem, mert nem tudtam, mi az, és inkább leszedtem. Tudom, nem kellett volna, mondták már :-).
Az meg, hogy lassította a gépet az avast, az épp nem zavart, még az sem, amikor bekapcsolás után nem lehetett semmihez sem nyúlni.

Szóval, amit email-ben szerettem volna:
Az AVG-ről kis leírás, itt mikor kérdeztem, nem jött válasz, csak annyi, hogy a szakemberek nem dicsérik. Mégis, sokan használják, meg fórumok alapján nagyon jó a híre. Könnyű használni?
Az avast tényleg olyan pocsék, amilyennek tapasztaltam? Vagy nem, csak én, meg azok a fórumozók, akik szidták, jártak pórul vele? Azt is hallottam róla, hogy többtíz vírust szedett le utána az AVG, meg olyanokat is olvastam, hogy durva vírusokat engedett át. Ilyen létezik, igazat írnak a fórumozók, vagy csak fikázni akartak, és ezt találták ki?
Comodo antivirus. Semmit nem tudok róla.
Az Avirát tényleg nehéz használni? Egyáltalán van annyira megbízható, hogy ne kelljen kézi ellenőrzést is csináltatni néha? Mert ha nem kell, akkor nem érdekel, könnyű-e használni.
Ezeket a fárasztó kérdéseket szerettem volna inkább egy embernek e-mailen feltenni, de elnézést a felvetésért...
Előzmény: robicsek (8636)