HOH0 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 21337
>A magam részéről pedig elgondolkoztam azon, hogy milyen balfasz lehetek,

örülök neki, hogy magad mondtad ki.

ezért tart itt ez a birka nép, mert neki minden jó, az is jó neki, hogy hülyének nézzék, az is jó neki, hogy bűnözők ülnek a miniszteri székekben.
mindenre csak bólogatnak és megszavazzák.

kár, hogy nem érted miről van szó és csak azt hajtogatog, hogy milyen jó a meleg posványban fetrengeni, vagy a matrix egyik tojásában fekve kiszolgálni a világot uraló 0,1% embercsoportot.

szóval, hogy értsd miről beszélek:

amikor vettem a vodafos cuccot az ígérték, hogy annyit töltök le amennyit akarok,
kivéve fájlcserélő programok használata.

én így vettem meg, egyetlen fájlcserélő programot sem használtam, mégis bekorlátoztak 1 hónappal később egyoldalúan megváltoztatták amit ígértek és bármit csinálok bekorlátoznak 5G felett.

ez pontosan a fogyasztó megtévesztése és becsapása.
De neked ezt hiába írom mert neked az 1kb/sec is megfelelő a matrixodban.

amikor megvettem a 3napig 3mbittel hasított, ezért nem vittem vissza ezt a sz*art.
amióta bekorlátoztak egyszer sem láttam 1-1,5 mbit felett forgalmazni a cuccot.

nem beszélve arról, hogy indítok egy web kérést és egy csomó idő mire egyáltalán érkezik válasz rá, este 9-10 óra küröl gyakran gprs sebességgel megy a cucc.

már 20 levélváltson is túl vagyok a vodafossal, felajánlottam nekik, hogy vegyék vissza ezt a sz*art, de ők kérik a 33e ftos díjukat......

> fogalmad sincs arról, hogy hogyan lehet egy korlátos hálózatot biztonságosan üzemeltetni, és egyúttal fejleszteni is

micsoda demagóg duma vazze.
ha a vodafos nem ért hozzá vagy nincs pénze fejleszteni, akkor miért csinálja ?
miért hirdeti ?
be lehet ám nyugodtan ismerni, hogy bocsi, nem bírja rendszerünk és spúrok vagyunk pénzt költeni rá és akinek ez a gyenge szolgáltatás nem megfelelő attól visszavesszük költségek nélkül az előfizetést, persze az első 3 napban is azt produkálja amit a későbbiekeben fog adni és ne rángassa a 3 mbites mézes madzagot !

persze ehelyett már másodszor szivatják meg az embereket.

>egyszerűen csak használni tudom havi 5000-ért a szolgáltatást

ja, irtóra megéri ám 5000ért, de nekem már 6000ért a 0,15mbps sebességű internet, amikor más internet szolgáltatók, 4mbitet hirdetnek 4000ért és az idő többségében tudják is produkálni ezt a sebességet.

mielőtt a letöltéssel jönnél, hogy neked elég a havi 10-100 mb is, és én vagyok a hibás mert miért akarok annyit forgalmazni....,
azért mert Te csak levelezel, és ez téged kielégít meg, hogy nincs mire használnod az internetet, az nem jelenti, hogy más ne tudná használatba venni a világhálót.

Egyszóval ne is haragudj meg, de én másnak ismertelek meg a fórumról, és nem enniyre korlátoltnak.

bocs a sokszor személyeskedésért, de így reggel erősen felébresztett az írásod, bár most így vissza gondolva Te kezdtél személyeskedni engem.

Előzmény: czzs (21336)