czzs Creative Commons License 2009.04.09 0 0 21338
amikor megvettem a 3napig 3mbittel hasított, ezért nem vittem vissza ezt a sz*art.
amióta bekorlátoztak egyszer sem láttam 1-1,5 mbit felett forgalmazni a cuccot.

Amikor megvettem, nekem egy hétig szinte csak GPRS volt a modem, de ordítozás, reklamálás helyett gondolkoztam, utánakerestem a neten, vettem egy 5 méteres USB kábelt, azóta a lakás bármely részén tökéletesen működik.

amikor vettem a vodafos cuccot az ígérték, hogy annyit töltök le amennyit akarok,
kivéve fájlcserélő programok használata.

Nekem is, mégis tudtam, hogy ezentúl nem fogok dvd-ket letölteni, nem is tettem. Tudtam, hogy ez a technológia nem ugyanaz, mint a vezetékes. Számomra ma is korlátlan, mert tudom, hogy akármit csinálok, nem kell többet fizetnem. Ma már újra töltöttem le két CD-nyi anyagot, mert számlazárás előtt beruháztam egy sms-be, megnéztem a forgalmamat, és volt még 2 GB-m az 5-ből.

ja, irtóra megéri ám 5000ért, de nekem már 6000ért a 0,15mbps sebességű internet, amikor más internet szolgáltatók, 4mbitet hirdetnek 4000ért és az idő többségében tudják is produkálni ezt a sebességet.
Csak nem mobiltechnológiával, így a lakásodból nehezen mozdulsz ki vele. Persze ha neked a legjobb autó is szar, mert nem tud repülni mint egy helikopter...


ha a vodafos nem ért hozzá vagy nincs pénze fejleszteni, akkor miért csinálja ?
miért hirdeti ?

Fejleszteni csak fokozatosan lehet, és csak úgy, ha a már működő (rész)technológia működik, el tudja adni, és bevétele származik belőle.

Egyszóval ne is haragudj meg, de én másnak ismertelek meg a fórumról, és nem ennyire korlátoltnak.
Elnézést, ha túllőttem a célon, csak az ellenvéleményemet szerettem volna megfogalmazni. Nem szeretem az értelmetlen hőzöngéseket. Fel lehet volna fogni úgy is, hogy "tudhattam volna", meg úgy is, hogy "az a hülye a szolgáltató az oka mindennek".
Ez egy fejlődő technológia, mindannyian kísérleti nyulak vagyunk, annak minden hátrányával. Nekem szerencsém van, mert bár tervezem, de másfél után is egyszerűen nincs okom beköttetni a kábelnetet. Azt is megértem, hogy aki komoly adatforgalommal járó munkára szerette volna ezt használni, az nagyon megjárta. Ő pereljen nyugodtan, valószínűleg jól alá tudja támasztani, miben akadályozza ez. De amit leírtál az nekem nem volt meggyőző, abból csak a felháborodás volt kiolvasható.
Előzmény: HOH0 (21337)