gery76 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 3248

Hát, úgy tűnik, nem marad más, mint drukkolni, hogy mielőbb jöjjön. Azért nem lenne utolsó dolog, ha az 50. szülinapját nálunk ünnepelné:)) Még nem láttam novemberi konciidőpontokat a honlapján. Torpedózzuk meg a magyar szervezőket (csak tudnám pontosan, kiket kell, majd utánanézek), hátha... Ha nem is november 5-re, de pár nappal utána, hm? Egy misét megér:))

Minden Bryan-rajongónak szép Húsvétot kívánok (és ha valaki templomközelben jár, feltétlenül imádkozzon egy idei, vagy jövő év eleji hazai koncertért, mert már elvonási tüneteim vannak:)))

Még egy privát megjegyzés: kismilliomszor néztem már végig a 11 DVD-t, de mindig összeszorul a szívem, ha a "She's got a way" -hez érünk. A nóta elején (az egész anyag 39.44 percénél) könnyes a szeme. Észrevettétek ti is? Biztos, hogy ez a dal sokat jelent neki. Olyasvalakiről szól - legalábbis szerintem -, akivel először találkozott, és aki azonnal 'betalált' nála, hiszen "úgy tűnik, mintha minden porcikámat ismerné" (ld. dalszöveg, saját fordítás:)). Ez valami koncertes élmény lehet, tuti:)) Valakivel nagyon sasolt (és nem Cecilivel, az is fix, mert a csajszi már a kilencvenes években is ismerte minden porcikáját:)))

Na, ennyi intimo után megyek is pihenni:)))

Puszi mindenkinek:))