pberencz Creative Commons License 2009.05.05 0 0 247

válaszok:

 

2. Te tudod....   De a lényeg, hogy a felbontás a fényerő, a kontraszt és kb minden más is nagyságrendekkel gyengébb minőségű. Nem azt mondom, hogy totál szar, de azért nincs túl messze tőle. A pda is sokkal jobb ebből a szempontból, és ez nem vicc!!!

 

3. Próbáltad már az autódban az 510-est? Vagy csak hallottad, hogy nem lesz jó? Szerintem megérne egy próbát, hátha rendesen működik az mfa is...

A vw logót ritkán látni! Mire beszállsz a kocsiba, az ajtó távnyitásától számítva simán eltelik annyi idő a gyújtásig, hogy a rádió már felkészül és rögtön indul, nem kell várni a "bebootolásra"!

A 3 kilót sem nagyon értem, hogy honnan jött Neked, mert momentán 250, de úgy néz ki, hogy most talán majd már tud lejjebb is menni picit.

A térkép rajta van, nem kell megvenni. Gondolom az i-Go sem frissithető hivatalosan ingyen. A különbség annyi, hogy az egyiknél megoldották (mert meg akarták oldani) a másolásvédelmet, a másiknál meg nem...

 

4. Az RNS-500 olvas cd-t! Miért ne olvasna? De bármilyen audió, vagy videó jelet be tudsz vinni! Hol itt a probléma?

 

5. A minimum szint szubjektív, erősen! A korábbi kérdéseidből azt feltételezném, hogy Neked igenis számít a minőség, a hangzás, a látvány, a használhatóság és a funkcionalitás egyaránt.

 

Már többször leírtam, megteszem ismét: A kínai készüléket ajánlom olyanoknak, akiknek mindegy, hogy mi szól a rádióban, a lényeg, hogy mondjuk a fapados* golfot, vagy a munkaautó caddy-t feldobják egy kicsit, és még ráadásul ne kelljen magukkal cipelni állandóan a cuppantós tartó konzolt és a szivargyulát a navihoz, amire amúgy azért szükségük lenne.

A gyári készülék pedig azoknak jó választás, akiknek fontos lehet még a minőség is, illetve az is, hogy ne csak formájában illeszkedjen az adott autó belső világához az  eszköz, hanem mondjuk kommunikáljon is egymással minden, úgy, ahogy az a nagykönyvben megvan írva.

 

 

*= nem leszólni szeretném, a lényeg az, hogy nincsenek benne olyan extrák, amiket amúgy ki tudna használni egy gyári készülék (pl: sok hangszóró, multikormány, nagy mfa, stb, stb...)

 

 

P

Előzmény: Varshi (246)