aas Creative Commons License 2009.05.05 0 0 254

A leolvashatóságnál mire gondolsz ? Betűméret, kontraszt, fényerő ?

 

A monitor nem csillogó, akkor nem is rendeltem volna. Egy notebooknál is kizáró tényező nálam. Végtére is nem borotválkozótükörnek vettem a fésülködőasztalra :-)

Két-háromhavonta megtakarítom a kijelzőjét egy szemüveghez kapott Essilor puha törlővel és akkor szép tiszta marad.

 

Sajnos nálam nincs második monitor, mert tetőablakom van, különben a két üléssor közötti rész fölött a plafonon lenne egy plusz monitor. Ebből gondolom, hogy kell lennie kimenetnek, mert akkor lenne...

 

Anno 2001-ben a Seat Laonban már volt olyan dual opció a CD váltós gyári fejegységben, hogy kérhettem, a hátsó ülések előtti kartámasz végén levő két fejhallgató aljzatba menjen a CD hangja, miközben én elöl rádiót hallgathattam. Még az automatikus Fadert is megcsinálta ilyenkor előre. Nem lehetne kizárt itt is.

A navigációt úgysem érintené a dolog, mert az HDD-ről megy, a film meg DVD-ről.

 

Egyébként jómagam nem is nagyon használom az érintőképernyőt vezetés közben. Annyira jó a pici navigációs kép a műszerfal multifunkciós kijelzőjén (meg szemre is esik), hogy az pont elég navigációhoz, végülis minden adat ott van: érkezés ideje, hátralevő távolság, iránytű állása, besorolás, kanyar, körforgalom, meg a kilövésig hátralevő távolságot mutató bitkolbász :-)

 

A nagy képernyő jó az utasoknak nézegetni, merre járunk, persze a navigációs adatokat betáplálni, meg POI-t keresni, de utána már a lényeg ott van a kormány fölött...

Így szabadon lehet zenéket keresni a felszabaduló képernyőn, főleg ha még iPod stílusban a CD borítókat is mutatná... :-) (Pedig az összes MP3-ban benne van nálam)

Előzmény: ckerti (252)