Floyd1986 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 2930
Sziasztok! Remélem benéz még ide néha valaki :)

A segítségeteket szeretném kérni, pontosabban egy pár kérdésre választ kapni fapados repülőúttal kapcsolatban, mivel még számomra nem adatott még lehetőség ilyen jellegű utazásra, ezért teljesen avatatlan vagyok ezen dolgokkal kapcsolatban.

Nyaralás céljából a WIZZ AIR-nél néztem repülő út után, és szerintem találtam is kedvezőt. Az ár tehát megfelelne, ami a leírtak szerint az ADÓ-t és az ILLETÉK-et is tartalmazza. Az érdekelne, hogy ezen felül vannak e még a repülőutat érintő, nem kihangsúlyozott költségek?
1. Pl. poggyászdíj, ha igen akkor kb. hány poggyász után kell fizetni és mennyit?
2. Ott van továbbá a reptéri transzfer, ami fekete folt számomra. Ha önerőből elmegyek a reptérre, vagy/és jövök el onnan, kell ilyet fizetni, vagy ez a reptér és egyéb célállomás közötti utaztatást takarja?
3. Régebben olvastam olyanról, repülőjegy ár kapcsán felmerülő plusz költségről, hogy kerozinadó. Ezzel mi van, kell ilyet fizetni, mert nem láttam most feltüntetve sehol?

A válaszokat előre is köszönöm, és ha a 3 kérdésemen felül is vannak olyan járulékos költségek, amikről érdemes tudni, szívesen fogadom őket.