kékég65 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2199
Sziasztok!
Nem csak Neked hanem Csokinak is válaszolnék. A farok növelést nem ma kezdtem, de sajnos nem voltam kitartó, így sok eredményt nem értem el. Kezdtem a pumpával. Először a sex shoppos bóvlival, majd eljutottam a legdrágább profi pumpáig. Sajnos a pumpa is idő igényes és nyugalom kell hozzá. Én családos vagyok és korlátolt az időm. Kipróbáltam a fejést is, de bevallom 40 felett járok, de akkor sem bírtam ki, hogy ne merevedjen meg, majd ne süljön el azalatt az idő alatt amíg csinálni kellett vagy kétszer. Így nem sok értelmét láttam, hisz puha farkat kell fejni és nem merevet. Lehet Ti jobban bírjátok:) Végül ráakadtam a jes-extenderre. Ezzel lassan 2 hónapja gyúrok. Nem idő igénye, hisz ha felrakod, ráveheted a ruhát és élheted a mindennapi életed. Ezzel is csak napi 2 órát edzek, de ha növekedés kevés is ( soha nem mértem, mérem, hisz nincs tuti módszer a pontosságra) a merevedésem gyorsabb, keményebb és tartósabb, valamint már érzem a nejem spirálját amit eddig nem éreztem, remélem nem az csúszott le)
Az előmelegítésre egy saját módszer. Vastag flotír zokniba tégy rizst annyit, hogy lapítható formálható legyen és tedd a mikróba. Melegítsd fel és akár egy óráig is meleg marad, azzal takard be a farkad, tedd be a kisgatyádba. A rizs helyett jó a só is, de az ha kiborul... bosszúság, ha más nem a feltakarítása:)
Barnaság és véraláfutás. Sajnos minden fizikai behatás a farokra ezzel jár. A hajszál erek elpattannak, a vér a szövetek között marad, megalvad megfeketedik és csak soká szívódik fel. Ezért barna, de ha sok a véraláfutás akkor durva, túlzás a fejés, szerintem.
Jó farok növelést
Előzmény: Lefety Lóri (2197)