kékég65 Creative Commons License 2009.05.25 0 0 2268
Szia Elvetemült és sziasztok kik ezt olvassák!

Eddig vártam, hogy valaki merjen már ellent mondani ezen félrevezető hozzászólásnak. Azon emberek kik most kezdenek ezen ténykedéshez ( farok növelési kísérlet), ha elolvassák bizony bizakodóak lesznek, majd csalódottak, esetleg maradandó sérüléseket okoznak maguknak. Mint már írtam volt, nem most kezdtem én sem ezen ipart és tudom miről írtok, miről beszéltek és milyen tapasztalatotok van.
Elvetemült leírta azon értékeket miket egy durva, szerintem egészségre ártalmas vákuummal elért közvetlen a pumpálás után. Ez alapból félrevezető, hisz az erős vákuummal beszívott vér, nedvesség jó, hogy növeli a méretet. Én talán 3 hónapja áttértem a nyújtásra ami abból áll, hogy napi 2-4 órán keresztül viselem a jes-extendert ami 1-1,2 kg húzóerőre lehet állítva. Ez lankadt állapotban használandó. Annó nagyon régen a nejem játékból méregette és 15-17 cm közötti változó értékeket mért. Mióta ez a szerkezet rajtam van lankadtan tudtam a 16 cm mérni, majd elolvasva Elvetemült hozzászólását, 2,5 kg ra emeltem a húzás erejét egy 2,5 l-es műanyag flakon víz segítségével és megdöbbentem, hogy lankadtan simán mérek 17 cm egy nap edzés után a súllyal a szerszámomon. Ma reggel ébredés, tisztálkodás után az előmelegített farkamra már egy 5 literes desztillált vízzel teli ballont kötöttem és lankadtan hihetetlen 18 cm mértem, ezzel a kísérletezéssel 2 nap alatt 2 cm növekedést mértem lankadtan a súly alatt. Hihetetlen fejlődés..... Ja hogy mikor megmerevedik ennek nincs látszatja? Ez igaz ez a saját magam becsapása volt, mint ahogy Elvetemült sem a pumpálást követő másnapi merevedésének az értékét mérte. Most gondolkozom egy majd 10X nyújtási súllyal is, hátha lankadtan elérem a 20 cm-es álom határt 3-4 nap leforgása alatt.

Semmi jogom nincs kérni itt senkit, de félre vezető infókat ne tegyünk közzé, vagy fogalmazzunk egyértelműen, mert én kívánom Elvetemültnek, hogy a mért méretek pumpálás nélküli merevedéskor is valósak legyenek, de akkor így kellett volna írni.
Előzmény: Elvetemült20 (2250)