Nicsinyo Creative Commons License 2009.06.08 0 0 455
Szia kedves Recefice!
Ugy örülök, hogy végre elmondhatom valakinek! Még akkor is, ha esetleg majd kigùnyolnak, hülyének néznek miatta (különben egyesek màr enélkül is...:-)

Na szòval, egyszer olvastam valahol egy elbeszélést olyan valaki tollàbol aki Kinàban jàrt. Sajnos nem tudom màr Kina melyik részén. Ö irta azt, hogy egy "kinai" làny nagy szeretettel üdvözölte ôt, mint egy régi ismerôst. S amikor megkérdezte tôle hogy lehet ez, mikor pedig most làtjàk egymàst elôször, a làny azt vàlaszolta: észrevettem a karodon a "hunjelet", ezért testvéremnek tekintelek.
Namàrmost ez a hunjel a kar belsején, a könyökhajlattol lefelé kb. 2-3 cm-re talàlhato: egy vàgàs (mitha egy régi sebnek a maradvànya lenne; a vérszerzôdéskor is ezen a helyen vàgtàk be a karjukat). Nekem a bal karomon van. Annak idején mindenkin néztem ezt, akivel csak talàlkoztam. Magyarokon, de még franciàkon is. Egyik legjobb baràtomnak - aki hajdubeli kun szàrmazàsu - nincs meg ez a vàgàs. Talàlkoztam olyannal, akinek a jobb karjàn volt (vagy mindkettôn). Söt még egy-két franciàn is megtalàltam (azt hiszem az egyik olasz szàrmazàsu volt). Nincs rà semmi logikus magyaràzat, de mégis érdekes, hogy egyeseknek van ilyen, màsokon meg nyoma sincs.
Neked van? Nézegesd a környezetedben...

Megnéztem a videot Dr. horvàth Istvànnal. Igazàn lenyügözô ember! Nem pénzért, vagyonért csinàlja, amit csinàl, hanem, hogy magyar embereket mentsen meg vele. Nagyon egyetértek vele. Persze meg lehet menteni a lehetö legtöbb embert a Földön, , de elsôk a magyarok, mert havonta ezer magyar ember (fiatalon) pusztul el a sziv-érelmeszesedési betegségek àltal. Birom, hogy a nagy nehézségek ellenére is derûs, tiszta buddhista felfogàsa van az öregnek. ('az akadàlyok azért vannak, hogy az embert megerôsitsék, megedzzék; tehàt az akadékoskodòk, gonyolòdok végül is segitôtàrsaink).
Nagyon tanulsàgos riport. Köszönet, hogy föltetted. Jol esik az embernek ilyeneket hallgatni, hogy ne veszitsen el minden reményt. Vannak még becsületes, magyar tudosok Mo-n.
Előzmény: rece--fice (453)