lovi26 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 144
Jó estét!

Nagyon örülök,hogy végre kezd ez a fórum a csapattal foglalkozni,beszélgetni róluk.Azért is hoztuk létre, hogy egymás gondolatait megosszuk.

Tegnapi nap folyamán be lett jelentve négy játékos. Fiatal lányokról van szó akik még hosszú út előtt állnak játékos pályafutásuk során.Nyilvánvaló, hogy tulajdonosunk nem a hasára üt és úgy igazol. Valószínűleg ezeket a játékosokat látta már...ilyen pl Petra. Ő Bécsben volt velünk. Két edzőmeccset is játszott valószínűleg valamit látott /megfogta/ benne. Nem szerencsés egy nap után már neki esni egy fiatal lánynak aki még esélyt sem kapott bizonyítani új klubjában. Ne haragudjatok bár nagyon statisztika bújó vagyok /pláne kéziben/de engem se nagyon érdekel, hogy mit játszott az elmúlt két évben. Az a lényeg, hogy mit fog MOST! Van egy nagyon jó edzőnk biztos vagyok benne, hogy mind a négy játékos átveszi mesterünk dinamizmusát, edzési szokásait stb...és eredményesek tudnak lenni itt Kispesten.Én csak arra kérnélek titeket kis türelmet adjatok még Petrának.No meg az újaknak. Tulaj meg a stábja azon vannak, hogy minél eredményesebb legyen a csapat.
Rengetek munka van még ,hogy ezt a társaságot egy ütőképes csapattá "gyúrjuk" mind az edző mind a tulaj mind a körülötte dolgozó emberek mind a szurkolók.

Szóval türelem türelem türelem!

Addig is CSAK A KISPEST!