James60 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 463

Szép jó reggelt!

Az az igazság genetikailag a Hunok s,a Magyarok azonosak!Van egy úgynevezett"magyargén"-ami heted-iziglen megmarad!Ez a genetia tudást-ad a dns-ben!De ettől senkinek sem kell többnek képzelnie magát-mivel ebből több a  genetikailag "kötelező felelősség"-mint a felsőbbrendűség!

Ráadásul a lélek időnként látogatást tesz minden "rassz"területén-úgyhogy létezik ez az agyonhalgatott dolog de ez inkább csak még nagyobb felelősséget tesz a vállunkra!Ugyanis az "armageddon" elmaradt-s ami azóta történik-az sehol nincs meg írva!A jóslatok érvényüket vesztették-már nem érvényesek!-Mégis annyi a felelősségünk addig amíg még szilárd testben létezünk,addig mélyére hatni-s megismerni a magyar-hun nép eredetét s szakrális feladatát!

De van most egy még-nagyobb feladat az elöttünk álló fel-emelkedési folyamatot elsőként megtenni-a Magyarság minél nagyobb számban ébredjen a saját bennső Isteni létének a tudatára-s utána jogod lessz választani-a dualitásban maradsz-vagy az emberangyali fel emelkedést választod!

Ami nem a halált jelenti,hanem a szándékod függvényében tartózkodhatsz finom anyagi testben-vagy a szilárdabb megtapasztalást is megélhetd egy-egy időre!

Barátai jó elmeélkedést!

                                      Ui.-Nem bolondultam meg!-Ha kételkedsz az egy nagyonjó dolog kételkedj-nézz utána-s a bizonyosságot szereztél-akkor csatlakozz!

Szeretettel-Jani

Előzmény: Nicsinyo (460)