zsuzsa Creative Commons License 2009.07.06 0 0 2212
2 x voltam eddig ( bocs,nem reklámozni akarom,de gondolom mindenkit az érdekel,hogy hol-mennyiért-milyen eredménnyel ) klsdermnél.
Nem tudom mennyire tipikus ami nekem volt, 2 jól körülhatárolható területen az állam alatt megerősödött a ször, pedig még a karomon-lábamon is alig van. Talán a gyerekszülés miatt, nem tudom. Viszont teljesen kikészitette a börömet,nagyon erős szálak voltak és még borotválás után is begyulladt. Nagyon zavart.

2x voltam eddig ,legutóbb 5 hete és szinte teljesen eltünt.Most 5 hét után pár pihe visszanőtt,de sokkal gyengébb mint volt, ki se pirosodott tőle a bőröm.

Az ár húzós, de egészségpénztárral a 30%-át visszaigényelhetem. Szóval igy 3 hónap után azt mondom megérte.

Egy bajom volt, eléggé fájdalmas a kezelés. Gyors,de fájdalmas. Gondolkodom esetleg bikinivonalon is, de elég nehéz elképzelnem, hogy nagyobb területen elviseljem.Persze lehet,hogy csak arcon ilyen kellemetlen.

Megjegyzem elég valószerütlennek tünik,hogy ezt a kezelést valaki saját magának csinálja.A fogkövemet se magam szedem le.
Másrészt olyan, mintha égési sérülésem lenne, napokig érzékeny volt utána.Nem örülnék neki,ha egy hétvégi gyorstalpalón kiképzett "szakember" csinálná,igy is aggódtam,mi van ha megég a bőröm.