cattie-brie Creative Commons License 2009.08.07 0 0 1189

Szia Ind3!

A palackozott víz tényleg nincs benne az all inclusive-ban, de nem csapvizet kapsz, hanem ásványvizet. Az étteremben a szemem előtt töltötték fel ásványvízes üvegekből a vizes ballont. A nyugágyak ingyen vannak, viszont lehet rá bérelni matracot (valószínűleg ezzel kapcsolatban olvashattad, hogy fizetős), nem tudom mennyi napi szinten, mi két éve voltunk, akkor nem béreltünk rá, megtette az is, ha egy törölközővel leterítettük.

Habár még nincs gyerekünk, azért bekukkantottunk a miniklubba. Tele van játékkal, minden gyerek szerintem talál ott magának való játékot. Társasjátékok, építőkocka, labda, lehet rajzolni, festeni, van arcfestés, kézműveskedés, millió programot szerveznek a gyerekeknek az animátorlányok, akik mellesleg magyarok. :) A játszótér tényleg annyi, amennyit írtál, ha azóta nem újították fel, vagy építettek hozzá. A Skanes Beach-ben két medence van, egyik a nagy medence, ez a mutatósabb, itt van a színpad, itt szervezik az animátorok reggeltől- estig a programokat, emiatt zajosabb is, de mi mindig itt szerettünk lenni, mert itt "zajlik" az élet. :) Ez a medence van a főépületnél és közel a tengerparthoz. Aztán van egy másik medence is, ez is viszonylag nagy, de a hotel új szárnya felé van, itt nincs animáció, nem szól a zene, nyugisabb, csendesebb.

A gyerekek miatt ne aggódj, rengeteg programot szerveznek nekik a dinoban, nem fognak unatkozni, de ti is vegyetek részt a felnőtteknek szervezett programokon, sokat fogtok bolondozni a játékokon, kár kihagyni! :)

Előzmény: lnd3 (1186)