klsderm Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2225
Tisztelt Juppyman1!

A férfi törzs szőrtelenítésnél mások a célok, mint egy női áll, vagy bajusz kezelésnél, ahol már egy 80%-os eredmény is lényegében kudarcnak tekinthető. A férfi pácienseknél a szőrzet látható csökkentése a cél, nem a biliárdgolyó simaság. Ezt a vizit alkalmával tisztázzuk, úgyhogy megvizsgálom a pácienst, fotót készítek és összehasonlítjuk más, már végzett páciensek képeivel. Ebből alakítjuk ki a lehetőségek- elvárások-várható eredmény egyensúlyt. Ha valaki egyszerűen csak egy kicsit csökkenteni szeretné a szőrzet sűrűségét (30-60%), annak elég 2-4 kezelés, ha pedig szeretné a 80-95%-os eredményt, úgy 8-12 kezelést írunk elő.

Az árak nagyon változóak. A pénz, különösen ebben a válságos időszakban meghatározza a kezelés menetét, ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy nagyobb kiadás előtt kérjen egy kisebb területen (5x5 cm) próbakezelést. Ezt a legtöbb helyen ingyenesen biztosítják. Ha van kitartása, akkor akár több helyen, más-más régióban is elindíthatja a próbákat.
A próbaszőrtelenítés után ne egy, hanem legalább három hónapot várjon! Ekkor már látható, hogy ténylegesen használt vagy nem a kezelés, így sok csalódástól kímélheti meg magát. Már egy kezelés után is tartósan szemmel látható eredménynek kell lennie!

Hát, váll 100 000 Ft alkalmanként.

Mellékhatás: a „lassú” gyantázáshoz hasonlatos égő, fájdalmas érzés. Ha páciens túl barna, vagy nem jó értékkel dolgozunk, vagy nem tartják be a kezelés utáni tilalmakat, akkor megéghet a bőr. Ennek sokáig nyoma maradhat. Van egy kellemes mellékhatása is, a régi pattanás nyomok, hegek szépen elsimulnak, bőr szépen feltisztul, megfiatalodik.

Kádárdr
Előzmény: juppyman1 (2222)