Vivy22 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 646
Szegény :( nem irigyellek. Nekem ma tanácsolták, hogy masszíroztassam meg a nyakamat, meg a vállamat. Ezáltal javul az agyban a érellátás... a fülben levő vestabuláris rendszer is kap vért, ezáltal megszűnhet a hányinger és a szédülés. Ugyanis mondtam az audiológusnak is ezt a hányingeres dolgot, meg hogy sokat fáj a fejem, hátul-alul, a tarkóm... próbáltad már a masszázst? Szerintem érdemes kipróbálni. Veszíteni nem veszítünk vele :)
Amúgy 1 hét viszonylag "jóllét" után 2 napja megint rosszul lettem.... hányinger ezerrel, enni megint nem tudok, és néha jönnek a szédülések. Egyik nap fura élményem volt, érdekelne, volt-e már valakinek ilyesmi. Mentem bevásárolni, és hirtelen elsötétült minden előttem, és nem tudtam emelni a lábam, olyan, mintha 200 kiló lettem volna, egyszerűen "éreztem" hogy nagyon nehéz vagyok..... mi lehetett ez ?
Messze van még a 26.-a..... kíváncsi leszek, mit mondanak majd neurológián. Most már 2.5 hónapja szenvedek a hányingertől... már 11 kilót fogytam, pedig amúgy is vékony voltam... :S
Előzmény: landsmann (645)