Dorothy76 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 2230
Tisztelt Kádárdr!
Köszönöm a válaszait, amelyek újabb kérdéseket vetettek fel bennem, és egy újabb kisregényt.
Jól gondolom, hogy a roncsolt tüszők szárszálai vékonyabbak lesznek, és nem okoznak szőrtüszőgyulladást? De nem lesznek annyira roncsoltak, szőkék, pihések, hogy 2-3 kezelés után már nem tud hatni rájuk a lézer? Vagy egy idő után ezek újra besötétednek, vastagodnak és könnyebb őket lézerrel elpusztítani?
És mi aktiválhatja az alvó szőrtüszőket, hogy szőrt növesszenek? Terhesség és gyerekszülés már a hátam mögött (nem tervezünk többet), hormonális fogamzásgátlók, klimax? Vagy ez is egy olyan kérdés, amire az orvostudomány egyelőre nem tud választ?
Jól értem a válaszából, hogy a lábszáron 10000 szőrszál van?! Egy darabon vagy a kettőn? Bocsánat, még soha nem számoltam, de 10 ezer darab az nagyon sok :) Azt lehet tudni, hogy az egyes testtájakon mennyi szőrszál van? Erre nem találtam infót a neten.
Mi történik akkor, ha az adott felületen anyajegy vagy? Értem ezalatt a bőrből kiálló színes valamit és bőrfelszínébe símuló, szeplőszerű, barna valamit. Kell védeni? Vagy ezekre nem káros a lézer?
A kezelést követően mennyire és mennyi ideig lesz nem-szalonképes az ember lába? Érzékenység, pattogás-sebesedés... ilyesmire gondolok. Illetve a kezelések között lehet valamilyen módon szőrteleníteni? A borotva ajánlott, vagy az lenne a legjobb, ha az ember lánya kibírná és nem szőrtelenítene?
Azt hiszem, ennyi. Köszönöm a válaszait.
Dorothy
Előzmény: klsderm (2228)